verkeersbruggen viaducten

De ontwerpers van ipv Delft ontwerpen en realiseren verkeersbruggen, snel en efficiŽnt, van staal of beton, in UHSB of composiet.          

bruggenspecialisten

De ontwerpers van ipv Delft zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van bruggen, viaducten, geluidsschermen. Vraag de specialisten van overbruggen.nl om advies: bel 015 750 25 75.
 

fietsbrug

De ontwerpers van ipv Delft bouwen ontwerpen en realiseren fietsbruggen, snel en efficiŽnt, van staal of beton, in hout of composiet.
De ontwerpers van overbruggen bouwen bruggen met: als een , snel en verstandig zoals het vroeger ging.
 

wegenbouw kunstwerken

Het ontwerpen, engineeren en bouwen van bruggen, kunstwerken en wegen. ipv Delft heeft hier veel ervaring mee. vaktijdschrift wegenbouw gaat er over schrijven. bruggen en kunstwerken in staal, banken in beton staal, aluminium en hout. Bruggen met een kunststof dek, hekwerken uit RVS, relingen uit staal of hout. Zoekt u een mooi ontwerp, fietsbrug, verkeersbrug, abri, bank, banken, geluidsschermen. De specialisten van ipv Delft

wegenbouw kunstwerken, bruggen aquaducten, viaducten onderdoorgangen en tunnels

Het ontwerpen, engineeren en bouwen van bruggen, kunstwerken en wegen. ipv Delft heeft hier veel ervaring mee. bruggen en kunstwerken in staal, banken in beton staal, aluminium en hout. Bruggen met een kunststof dek, hekwerken uit RVS, relingen uit staal of hout. Zoekt u een mooi ontwerp, fietsbrug, verkeersbrug, abri, bank, banken, geluidsschermen. De specialisten van ipv Delft

brugontwerp, kunstwerken

Het ontwerpen, engineeren en bouwen van bruggen, buitenproducten en verlichting. ipv Delft heeft hier veel ervaring mee. Abri's in staal, banken in beton staal, aluminium en hout. Bruggen met een kunststof dek, hekwerken uit RVS, relingen uit staal of hout. Zoekt u een mooi ontwerp, fietsbrug, verkeersbrug, abri, bank, banken, geluidsschermen. De specialisten van ipv Delft denken met u mee. Wij ontwerpen engineeren en realiseren ontwerpen op maat en standaard producten.

bruggenontwerpers, viaducten, aquaducten 

Het ontwerpen, engineeren en bouwen van bruggen, viaducten en aquaducten in beton, kunststof en staal daar zijn de ontwerpende ingenieurs van ipv Delft in gespecialiseerd.

bruggen viaducten

De ontwerpers en architecten van ipv Delft ontwerpen en realiseren verkeersbruggen, snel en efficiŽnt, van staal of beton, in UHSB of composiet.  

 

standaardbruggen

Naast het ontwerpen van bruggen op maat heeft ipv Delft ook een standaard bruggen systeem ontwikkeld. Kenmerken zijn een degelijk ontwerp, korte levertijd, aantrekkelijke prijzen en veel keuzevrijheid voor de opdrachtgever. Mooie standaardbrug: ipv Delft 015 750 25 75.

 

fietshellingen

Een terugkerend onderwerp bij het ontwerpen van bruggen is het hellingspercentage. De ontwerpers van ipv Delft zijn hierin gespecialiseerd en hebben een ontwerphandleiding ontwikkeld. hellingspercentage, lengte en hoogte verschil bepalen het fietscomfort. Neem contact op voor advies. www.ipvdelft.nl

brug constructies

ipv Delft heeft ervaren brugontwerpers en architecten. De volgende constructies behoren tot onze expertise: vakwerkbrug, tuibrug, boogbrug, plaatbrug, hangbrug, liggerbrug en balkbrug.

rondwegontwerp

Naast het ontwerpen van bruggen zijn de ontwerpers en ingenieurs van ipv Delft ook gespecialiseerd in het ontwerpen van rondwegen. Fietaansluitingen etc.

brugontwerp

De creatieve ingenieurs van ipv Delft staan voor u klaar. Wij maken architectonische brugontwerpen. Slimme comstructie die goed zijn te realiseren.

bruggen op maat

Bij de meeste projecten ontwerpen we bruggen op maat. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Welke verkeersklasse, uitstraling en welk materiaal? Onze architecten en ingenieurs ontwerpen verkeersbruggen en fietsbruggen. In staal, hout UHSB en Kunststof.

zwevende fietsrotonde Hovenring

De eerste zwevende fietsrotonde ter wereld is ontworpen door ipv Delft. Bij het ontwerpen van de Hovenring hadden we een duidelijk beeld voor ogen: de brug moest visueel bestaan uit een slank cirkelvormig dek en een krachtig vormgegeven pyloon.

eenvoudig en doeltreffend

Een goed ontwerp vereist visie. ipv Delft is van mening dat een ontwerp praktisch en functioneel moet zijn.

architectuur van bruggen en kunstwerken

Of het nu gaat om de architectuur van bruggen, gemalen, fietsenstallingen of parkeergarages: onze architecten en ontwerpers gaan enthousiast en kundig met uw vraag aan de slag.

variantenstudies

Voordat een brug gebouwd wordt gaat er vaak een lange reeks van afwegingen en keuzes aan vooraf. Door middel van haalbaarheids- en variantenstudies helpen we opdrachtgevers bij het maken van een keuze.

lichtarchitectuur

Licht speelt een belangrijke rol in het ontwerpen van bruggen. De lichtarchitecten van ipv Delft weten precies hoe objecten het best worden belicht. Door middel van lichtvisies en lichtplannen wordt opdrachtgevers betrokken in het uiteindelijke lichtontwerp.

Design en Construct specialisten

De projectleiders van ipv Delft zijn gespecialiseerd in het doen van tenders en Design en Construct, D&C projecten. Resultaatgericht ontwerpen ze bruggen, sluizen, viaducten.
 

floating bicycle bridge Eindhoven

floating bicycle bridge Eindhoven, de Hovenring, is een design van ipv Delft.

pyloonbrug Emmen

opdracht | ontwerp | realisatie

opdracht

In opdracht van de gemeente Emmen ontwierp ipv Delft de bruggen voor Vinex-locatie Delftlanden. De brug over de Rondweg moest een landmark voor de wijk vormen. Het ontwerp diende aan te sluiten op de themaís van de wijk:

- vriendelijke milieuwijk
- wonen in een open en groene stad
- wonen tussen bos en beekdal


naar kaart
naar overzicht